top of page

DESPRE

Telomera Lifestyle Medicine Clinic, prima clinică online de Medicină a Stilului de Viață din România, susține integrarea intervențiilor de stil de viață în practica modernă a medicinei și  sprijină pacienții în adoptarea și menținerea unor obiceiuri sănătoase, pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții acestora.

Un stil de viață sănătos stă la baza prevenirii, tratării și, nu de puține ori, a inversării unor boli și reabilitării complete a individului.

Medicina stilului de viață este o ramură a medicinei bazată pe dovezi, aliat al medicinei convenționale, care se concentrează pe cercetarea, identificarea și abordarea terapeutică în principal a cauzelor,  pacientul fiind considerat partener activ în procesul de îngrijire a sa.

Încurajăm colaborarea dintre medici și  alți profesioniști din domeniul sănătății: dieteticieni, psihologi, psihoterapeuți, kinetoterapeuți, în procesul de îngrijire a pacientului.

Echipa de specialiști din cadrul Telomera Lifestyle Medicine Clinic, unită de un angajament comun față de medicina stilului de viață, vă stă cu drag la dispoziție cu servicii medicale și servicii conexe actului medical care pot fi efectuate la distanță, prin intermediul apelurilor video și a comunicării virtuale.

 

Suntem aici, alături de fiecare persoană care va avea nevoie de noi, cu intervenții terapeutice personalizate, oferind suportul medical, științific și motivațional necesar pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Gardening Together
bottom of page