top of page

mar., 02 apr.

|

Webinar gratuit

Alimentație optimă pentru copiii cu autism

Pe 2 Aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, discutăm despre alimentația copiilor cu tulburări din spectrul autismului în cadrul unui webinar LIVE organizat de Asociația Bianca Ofelia în parteneriat cu Telomera Lifestyle Medicine Clinic.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Alimentație optimă pentru copiii cu autism
Alimentație optimă pentru copiii cu autism

Ora și locul

02 apr. 2024, 19:00 – 20:30 EEST

Webinar gratuit

Despre eveniment

Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului din 2 Aprilie 2024, Asociația Bianca Ofelia împreună cu Telomera Lifestyle Medicine Clinic vă invită să participați la un webinar dedicat alimentației optime pentru copiii cu tulburări din spectrul autismului.

Pentru înregistrarea la eveniment, apăsați butonul ”Răspunde la invitație” și completați formularul de participare, apoi apăsați butonul ”Trimite” și sunteți înscriși. Veți primi rapid pe E-mail confirmarea înscrierii și link-ul de participare live la eveniment numit ”Join live video”.

La data și ora evenimentului, dați click pe textul ”Join live video” din emailul pe care l-ați primit, vi se cere numele și  intrați automat în webinar.

Nu este necesar să faceți niciun cont nicăieri pentru a accesa live-ul cu noi. Doar accesați link-ul ”Join live video”, completați numele și asta e tot, veți intra în live. Veți avea automat camerele și microfoanele oprite, puteți interacționa cu noi doar prin secțiunea Chat.

Dacă nu găsiți E-mailul de la noi, verificați și în folderul Spam. 

Cui ne adresăm:

Acest webinar se adresează părinților, îngrijitorilor, profesioniștilor din domeniul sănătății și educației, precum și tuturor celor interesați de îmbunătățirea alimentației și sănătății copiilor cu autism.

Ce subiecte vom aborda:

 • Provocările nutriționale în tulburările din spectrul autismului (ASD)
 • Deficiențe nutriționale frecvente și implicațiile acestora pentru sănătatea copilului
 • Dietele speciale – abordare și evidențe (gluten free, casein free, ketogenic diet, ș.a. - sunt de ajutor?)
 • Strategii pentru promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase la copiii cu autism: sfaturi practice pentru gestionarea aversiunii față de anumite alimente, rolul suporturilor vizuale, importanța rutinei meselor

De ce să participați:

 • Invitații sunt specialiști în nutriție cu înaltă pregătire academică și experiență, Dieteticieni autorizați de Colegiul Dieteticienilor din România și de Health and Care Professions Council din Marea Britanie, totodată membri în organizații internaționale de nutriție de  prestigiu (British Dietetic Association, ș.a.), statut care le conferă acces la resurse de informare de actualitate, bazate pe dovezi.
 • Veți înțelege mai bine nevoile nutriționale specifice ale copiilor cu autism
 • Veți afla informații valoroase de ultimă oră despre dietele care se folosesc în terapia medicală nutrițională a copiilor cu autism, cum abordăm aceste diete, ce evidențe științifice avem pentru ele, funcționează cu adevărat?
 • Veți pleca de la eveniment cu lucruri concrete, sfaturi practice pe care să le puteți implementa acasă pentru a ajuta copilul în relația lui cu mâncarea
 • Veți avea ocazia, gratuit, să interacționați live cu lectorii invitați și să adresați întrebări în secțiunea Chat

Ne dorim, încurajăm și apreciem foarte mult participarea în direct alături de noi la ora evenimentului, dar înțelegem că este posibil ca ora să nu fie potrivită pentru unii dintre dumneavoastră, de aceea vă rugăm să vă înregistrați la webinar chiar dacă nu puteți participa Live alături de noi, deoarece Telomera Clinic va trimite evenimentul înregistrat tuturor celor înscriși, în maxim o săptămână de la eveniment. 

Persoană principală de contact:

Aura Roșca - Președinte Asociația Bianca Ofelia

auraflorentina.rosca@yahoo.com

Tel: +40 763 914 526

Dacă întâmpinați dificultăți tehnice sau nu ați primit E-mail-urile de confirmare a înregistrării împreună cu link-ul de acces la eveniment (verificați și în Spam), scrieți-ne din timp:

clinica@telomera.ro

WhatsApp: +40 765 473 364

Vă așteptăm cu mult drag!

Program


 • 5 minute

  Acomodare participanți


 • 10 minute

  Bun venit!

Încă 4 articole disponibile

Distribuie evenimentul

bottom of page